Rungtynių pradžioje nei vienai komandai nepavyko įgyti ryškesnės žaidimo kontrolės. Kova daugiausiai vyko aikštės viduryje ir tą kovą puikiai iliustruoja faktas, jog varžovai pirmą smūgį FKE vartų link atliko tik 35-ą minutę.

Tačiau jau kitas smūgis virto įvarčiu. 37-ą minutę po „Ludogorec“ ekipos baudos smūgio kamuolys, kliudęs varžovų žaidėją, įskriejo į „Ekrano“ vartus - 0:1. Iki pat pertraukos vyravo apylygis žaidimas. Nors kamuolį kiek ilgiau kontroliavo bulgarai, tačiau „Ekranas“ žaidė labai drausmingai ir laukė savo šansų.

Iškart po pertraukos „Ekrano“ trenerių štabas atliko nemažai keitimų - aikštėje pasirodė Arsenijus Buinickis, Vitalijus Kavaliauskas, Žilvinas Kymantas ir jaunasis R. Stanulevičius, tačiau vaizdas aikštėje ir toliau nesikeitė. „Ekranui“ trūko aštrumo puolime, antrame kėlinyje įsiminė tik tolimas A. Buinickio smūgis, kurį varžovų vartininkas nukreipė į kampinį.

Rungtynių pabaigoje bulgarams jau pavyko perimti iniciatyvą ir jie sukūrė keletą pavojingų progų, tačiau „Ekranas“ spaudimą atlaikė ir rezultatas nepakito.

Bulgarijos „Ludogorec“ klubo ištakos siekia 1945-us metus, o pernai pirmą kartą klubo istorijoje tapo šalies čempionu. Įpusėjus Bulgarijos čempionatui, „Ludogorec“ ekipa užima pirmą vietą, tašku lenkdama Sofijos „Levski“ komandą. Šiuo metu pirmenybėse yra pertrauka ir bulgarai ją išnaudoja stovyklaudami Turkijoje, kur čia treniruojasi jau dvi savaites. Praėjusį penktadienį „Ludogorec“ klubas draugiškose rungtynės užtikrintai 3:1 įveikė Moldovos stipriausią komandą Tiraspolio „Sheriff“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)