„Egipto karaliumi“ vadinamas 26-erių metų M. Salah praėjusį sezoną buvo tiesiog fantastiškas ir daug kam netikėtai atvedė „Liverpool“ į UEFA Čempionų lygos finalą.

Anglijos „Premier“ lygoje jis apskritai buvo nesulaikomas ir su 32 įvarčiais tapo rezultatyviausiu bei geriausiu čempionato žaidėju, o „Liverpool“ finišavo ketvirtas ir užtikrino bilietą į UEFA Čempionų lygą.

Pagal naująją sutartį, M. Salah Liverpulyje lieka iki 2023 metų. Kai kurių šaltinių duomenimis, jis per savaitę uždirbs net 220 tūkst. eurų, t. y. dvigubai daugiau nei iki šiol.

„Kai toks žmogus kaip Mo Salah įsipareigoja ir pasako, kad ši vieta yra jo namai, tai labai daug pasako apie jį. Tai parodo du dalykus – jo tikėjimą „Liverpool“ ir mūsų tikėjimą juo“, – sakė Jurgenas Kloppas.

Mohamedas dalyvavo ir šiuo metu Rusijoje vykstančiose planetos pirmenybėse. Dėl traumos praleidęs pirmą mačą su Urugvajumi per likusius du jis pelnė 2 įvarčius, tačiau Egipto rinktinė su 0 taškų turnyre užėmė priešpaskutinę, 31-ą, vietą.

Primename, kad į „Liverpool“ gretas M. Salah 2017 m. persikėlė iš AS „Roma“ ekipos, o prieš tai atstovavo Londono „Chelsea“ komandai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)