„Milan“ namuose pradėjo čempionatą pergale 2:0 prieš „Bologna“.

Ibra pasižymėjo 35-ą min., kai po Theo Hernandezo perdavimo smūgiavo galva, ir 51-ą min., kuomet realizavo 11 m baudinį.

Tokį pasirodymą veteranas komentavo sau būdingu stiliumi.

„Aš kaip Benjaminas Buttonas (Brado Pitto suvaidintas personažas – Delfi). Gimiau senas, o mirsiu jaunas“, – pareiškė Z. Ibrahimovičius.

Tiesa, vėliau švedas pats sau prieštaravo.

Antrame kėlinyje jis turėjo puikią progą pelnyti dar vieną įvartį – tuomet būtų tapęs vyriausiu visų laikų „Serie A“ žaidėju, užfiksavusiu „hat-trick'ą“.

„Jeigu būčiau 20-ies, būčiau įmušęs dar du, – sakė „Milan“ žvaigždė. – Bet viskas man gerai. Dirbu, dar tik pradėjome sezoną. Darome klaidų, kurių įprastai išvengtume. Bet man nereikia jokių nuolaidų vien dėl to, kad esu 38-erių metų amžiaus. Visi žaidėjai turi būti vertinami vienodai.“

Praėjusiame sezone „Milan“ užėmė šeštą vietą ir pelnė kelialapį į UEFA Europos lygos atrankos varžybas. Z. Ibrahimovičius pelnė 10 įvarčių ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)