Pergale baigti pasiruošimo pirmenybėms nepavyko Prancūzijos rinktinei, kuri 1-1 sužaidė su į čempionatą nepatekusiais JAV futbolininkais.

Prieš pat pertrauką amerikiečius į priekį išvedė Julianas Greenas, bet 79-ąją minutę Europos vicečempionus išgelbėjo tikslus Kyliano Mbappe smūgis.

Šios rungtynės buvo gausiai apšlakstytos krauju. 55-ąją minutę kovodami dėl kamuolio ore galvomis susimušė prancūzų puolėjas Oliveris Giroud ir amerikiečių gynėjas Mattas Miazga.

Abiejų futbolininkų galvos netrukus pasruvo krauju, o rungtynių jie tęsti nebegalėjo. Abu šie Londono „Chelsea“ ekipai priklausantys žaidėjai buvo pakeisti.

Prancūzai viliasi, jog rimtai galvą susižeidęs O. Giroud nepatyrė smegenų sutrenkimo, kuris galėtų puolėjui sutrukdyti vykti į čempionatą Rusijoje.

Tuo metu Ispanijos rinktinė rungtynių pabaigoje 1-0 palaužė Tunisą ir pagerino savo rekordą. Juleno Lopetegui auklėtiniai pasižymėjo 20 mačų iš eilės ir pagerino 1947-1951 metais užfiksuotą pasiekimą.

Kitose pasaulio čempionato dalyvių paskutiniosiose draugiškose akistatose danai 2-0 pranoko meksikiečius, o Švedija be įvarčių sužaidė su Peru.

Rezultatai:

Švedija 0 – 0 Peru

Danija 2 - 0 Meksika
71' [1 - 0] Yussufas Poulsenas
74' [2 - 0] Christianas Eriksenas

Tunisas 0 - 1 Ispanija
88' [0 - 1] Iago Aspas

Prancūzija 1 - 1 JAV
44' [0 - 1] Julianas Greenas
79' [1 - 1] Kylianas Mbappe

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją