„Niekas kitas čia nesprendžia dėl žaidėjų, tik aš. Ne (Argentinos futbolo federacijos prezidentas Julio) Grondona, ne (Argentinos nacionalinės rinkinės vadovas Carlosas) Bilardo, ne (Argentinos trenerio padėjėjas Miguelis Angelas) Lemme, ne (Argentinos trenerio padėjėjas Alejandro) Mancuso. Niekas kitas. Čia aš viską sprendžiu. Štai kodėl aš esu atsakingas už dalykus, kai jie baigiasi blogai”.

Taip pat jis teisinosi ir dėl savo kelionės į Italiją.

„Aš turiu kontraktą iki 2011 m. Tai, kad dabar nuvykau į Italiją, turėjau padaryti gruodžio mėnesį, bet tada važiavau susitikti su žaidėjais. Kitaip tariant, pirma padariau tai, ką turėjau padaryti, t.y., susitikau su žaidėjais, o tik tada rūpinausi savo sveikata”.

Pietų Amerikos atrankos grupėje Argentina užima penktą vietą. Spalio 10 d. argentiniečiai žais su Peru, o po 4 dienų rinktinė vyks į Urugvajų.

Pirmąsias keturias vietas Pietų Amerikos grupėje užėmusios komandos automatiškai patenka į pasaulio čempionato finalo etapą Pietų Afrikoje, tuo tarpu penktą vietą užėmusi komanda turės žaisti atkrintamąsias rungtynes su ketvirtą vietą Šiaurės, Centrinės Amerikos ir Karibų jūros baseino zonoje (CONCACAF) užėmusia komanda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją