Anot jo, tokia apranga ne tik būtų tinkamesnė už dabartinę, bet ir galbūt mūsų futbolininkams atneštų daugiau sportinės laimės.

„Taip galėtų atrodyti Lietuvos rinktinė atrankoje į 2016 metų Europos čempionatą. Lietuvos reprezentacinė futbolo komanda, kaip ir krepšinio rinktinė, turi būti žaliai-balta. Tai - tradicinis spalvų derinys ir jis dominuoja Lietuvos gamtoje (prancūzų „Les Bleus“ ar italų „Squadra azzurra“ yra mėlynos kaip ir tų šalių dangus).

Žaliai–balta apranga tikėkimės atneš daugiau sportinės laimės - svarbių pergalių ir gal net antrą vietą grupėje, o geltonus pasaulio futbolo lyderių marškinėlius palikime brazilams.

Na, jeigu visai negalim išsivaduoti iš brazilų spalvos šešėlio, aš, aišku, turiu kelis variantus ir šia tema, bet mano prioritetas vis tiek išliks - žalia-balta!“, - teigia 45-erių metų A. Pogrebnojus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)