Neymaras buvo vienas iš trijų PSG žaidėjų, per pridėta rungtynių laiką po chaoso aikštėje išvydusių prieš save raudonąją kortelę.

PSG ir Marselio ekipos meilės viena kitai nepuoselėja – per dvikovą iš viso užfiksuotos 36 pražangos ir parodytos 12 geltonųjų kortelių, o per pridėtą laiką žaidėjai jau emocijų nebevaldė.

Grumtynės tarp argentiniečių Dario Benedetto ir Leandro Paredeso davė pradžią masinėms muštynėms tarp abiejų komandų žaidėjų.

Čia pasižymėjo ir Neymaras, taukštelėdamas ranka Alvaro Gonzalezui per pakaušį. Tuo metu smūgiais apsikeitė Layvinas Kurzawa ir Jordanas Amavi.

Kai tik aistros buvo nuramintos teisėjas Jerome'as Brisardas parodė raudonąsias korteles Neymarui, L. Kurzawai ir J. Amavi, o po vaizdo peržiūros VAR dar po antrą kartą įspėjo L. Paredesą ir D. Benedetto, kurie taip pat buvo priversti palikti aikštę.


Paskutines minutes PSG žaidė aštuoniese, o „Olympique“ – devyniese. Marselio ekipai pavyko išsaugoti pergalę 1:0.

Neymaras skundėsi, kad ispanų gynėjas Alvaro Gonzalezas aikštėje nesirinkdamas švaistėsi rasistiniais įžeidimais.

„Aš tik galiu apgailestauti, kad tam šikniui netrenkiau į veidą“, – vėliau socialiniame tinkle „Tweeter“ rašė brazilas. Jis patvirtino, kad A. Gonzalezas aikštėje prieš jį naudojo neaiškiai tariamus rasistinius užgauliojimus.


„Olympique“ strategas Andre Villas-Boasas mėgino užstoti A. Gonzalezą ir atkreipė dėmesį, kad Angelis Di Maria spjovė ant vieno iš jo auklėtinių: „Nemanau, kad jis kaltas, Alvaro yra patyręs žaidėjas, o futbole neliko vietos rasizmui. Neymaras buvo toje situacijoje tiesiog išmuštas iš pusiausvyros, A. Di Maria spjovė ant vieno iš mūsų žaidėjų. Tikiuosi tie įvykiai leis mums mėgautis pergale. Tai „Clasico“.


Jis taip pat pasveikino Neymarą ir A. Di Marią greitai pasveikus po koronaviruso.

„Netikėjau, kad jie gali grįžti po ligos taip gerai pasirengę. Galvojome, kad jie ištemps tik iki pertraukos. Man tai buvo staigmena. Jie žaidė geras rungtynes ir mūsų pergalei tai tik priduoda svorio“, – sakė Marselio komandos treneris.

Titulą ginantis PSG patyrė antrą pralaimėjimą iš eilės, o praėjusį sezoną antras likęs „Olympique“ savo sąskaitoje jau turi dvi pergales.

Dviejų Prancūzijos futbolo milžinų priešiškumas vienas kitam ir taip buvo vienas didžiausių lygoje, o dabar, panašu, tik dar sustiprės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)