„Galimybė keltis į tokią komandą kaip „Inter“ nepasitaiko kiekvieną dieną“, - spaudos konferencijoje sakė D. Forlanas. - Džiaugiuosi dėl sprendimo, kurį priėmiau - juk normalu, kad kažkas išvyksta, o kažkas - atvyksta“.

Milane D. Forlanui teks pakeisti kitą puolėją Samuelį Eto'o, kuris šią vasarą perėjo į Machačkalos „Anži“ ekipą.

Praėjusį sezoną per 42 rungtynes D. Forlanas įmušė 10 įvarčių.

R. Santa Cruzas keliasi į "Real Betis"

Anglijos "Man City" komandos puolėjas Roque Santa Cruzas vieną sezoną atstovaus ispanų Sevilijos "Betis" klubui, kuriam buvo paskolintas.

30-metis futbolininkas nesugebėjo įsitvirtinti pagrindinėje Mančesterio ekipos sudėtyje ir praėjusio sezono antrą dalį praleido "Blackburn" komandoje.

Per du sezonus "Man City" klubo gretose R. Santa Cruzas starto sudėtyje pasirodė vos aštuonis kartus ir įmušė keturis įvarčius.

Savo žaidimo jis neatrado ir "Blackburn" klube, kuriam per dešimt rungtynių įvarčių nepelnė. Todėl kliūčių dėl perėjimo į Ispaniją nekilo - nuo šiol jis padės į aukščiausiąją lygą sugrįžusiam „Real Betis“ klubui.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją