Laidoje „įVARtis“ žiūrovai išvys didžiųjų Europos futbolo lygų svarbiausią statistiką ir išskirtines analizes. Kiekvienoje laidoje aptariamos ir Lietuvos futbolo aktualijos.

„Laidos pavadinime specialiai išskyrėme raides VAR, nes ši sistema padeda išsiaiškinti sudėtingus momentus. Taip ir mes norime laidoje aptarti naujienas ir jas paanalizuoti giliau, - kalbėjo vienas vedėjų T. Vencevičius. – Visa mūsų kūrybinė komanda į šią laidą sudeda daug pastangų. Tikime, kad tai pastebės ir žiūrovai.“

Futbolo apžvalgą sudaro net penki skirtingi segmentai – pradžioje aptariamos svarbiausios naujienos, antroje laidos dalyje paliečiama ir išsamiai aptariama įdomiausia savaitės tema. Vėliau žiūrovams pateikiami įdomiausi įvykiai bei gandai, savaitės antiherojui skiriama raudona kortelė. Laidos pabaigoje futbolo fanų lauks viktorina ir prizas.

„Per 25 laidos minutes stengsimės viską apžvelgti dinamiškai nebijodami pasakyti ir savo nuomonės. Kai žais Lietuvos futbolo rinktinė, žiūrovams ketiname pateikti ir išskirtines rungtynių analizes su žaidėjų judėjimu klaidomis ir teisingais sprendimai“, - savo įspūdžiais apie laidą dalijosi E. Kvitkauskas.

Savaitinę futbolo apžvalgą „įVARtis“ matysite kiekvieną šeštadienį 12.00 val. per visos Lietuvos televiziją Delfi TV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)