„Kaip ir pernai, taip ir šiais metais DELFI gelbėja Lietuvos klubinio futbolo varžybų transliacijas. Tai yra pagrindinės metų kovos tarptautiniame fronte, ir pamatyti jas bus galima tik per DELFI TV. Dovanojame pirmų trejų rungtynių transliacijas Lietuvai bendros iniciatyvos su „TOPsport“ dėka – tikimės, kad jos bus sėkmingos Lietuvai, kviečiame prisijungti ir kitus, norinčius tapti transliacijų partneriais“, – sako DELFI komercijos vadovas Jonas Gilys.

Praėjusių metų patirtis rodo, kad šios varžybos sulaukia didžiulio susidomėjimo: pernai vien rungtynės, vykusios Sevilijoje, buvo peržiūrėtos daugiau nei 30 tūkstančių kartų, o šiais metais, stipriai išaugus DELFI TV žiūrimumui, tikimasi ir dar daugiau peržiūrų.

Bendrovės „TOPsport“ generalinis direktorius Gintaras Staniulis pasakojo, kad jų bendrovė jau eilę metų remia Vilniaus „Žalgirį“, tad ir šįkart norėjo prisidėti, tikėdamasi, kad komandai pavyks tiek susigrąžinti Lietuvos čempionų vardą ir įveikti pirmą Europos taurės atrankos barjerą, tiek kuo ilgiau išsilaikyti tolesnėse varžybose.

„Norisi, kad futbolas pagaliau atsispirtų iš tam tikro kritinio taško. Norisi, kad į Lietuvos stadionus atkeliautų Europos lygos grupių varžybos ir būtų ne taip, kad po vieno ar dviejų ratų, rudeniui dar neprasidėjus, klubai iškrenta.

Norisi, kad komanda išliktų grupėse iki naujų metų ar net iki pavasario – tai būtų labai smagu tiek klubui, tiek fanams. Džiaugiamės, kad kartu su DELFI galėsime pasiūlyti galimybę visiems stebėti šį kelią ir tikimės, kad klubas neapvils“, – kalba G. Staniulis.

Ketvirtadienį, liepos 11 d. vyks trejos rungtynės – Vilniaus „Riteriai“ namie žais su Farerų salų „Klaksvik“ (19.25 val.), „Kauno Žalgiris“ Marijampolėje susitiks su Limasolio „Apollon“ (20.00 val.), o Vilniaus „Žalgiris“ išvykoje surems ginklus su Budapešto „Honved“ (22 val.).

Liepos 18 d. DELFI TV žiūrovai galės matyti, kaip dar kartą susitiks Vilniaus „Žalgiris“ ir Budapešto „Honved“.

Rungtynes, kuriose žais Vilniaus „Žalgiris“, komentuos Žydrūnas Grudzinskas.

Laukiant varžybų pradžios, „TOPsport“ pasidalino jų prognozėmis. Vilniaus „Žalgirio“ ekipa išvykusi į Vengriją bus ryški mačo autsaiderė. Lietuvos vicečempionai po viešnagės Budapešte, pasak „TOPsport“ lažybininkų, į Vilnių turėtų grįžti su neigiamu rezultatu.

Pirmajame Europos lygos atrankos etape vilniečiams nežadama nieko gero: „Žalgirio“ galimybės iškovoti pergalę Vengrijos sostinėje yra vertinamos 20 proc. Tikimybė, kad susitikimas pasibaigs lygiosiomis yra vertinamas 25 proc., kai „Honved“ ekipos triumfo galimybės yra lygios 55 proc.

Vis dėlto, kur kas prasčiau vilniečių galimybes vertina TOPsport lošėjai. Vos 10 proc. futbolo aistruolių patikėjo „Žalgirio“ pergale. Tuo metu 9 proc. pasirinko lygiąsias, o net 81 proc. – „Honved“ pergalę.

Skaitomiausias kiekvieną dieną naujienų portalas DELFI su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt“ nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Adnet media“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)