Vasaros pabaiga L. Bonucci buvo labai sudėtinga. Futbolininkas su žmona sužinojo, kad judviejų dvejų metų sūnus Matteo sunkiai serga – berniukui prireikė net dviejų sudėtingų operacijų, kurios, laimei, buvo sėkmingos.

„Tai kas man nutiko šią vasarą, privertė perkainoti vertybes. Mes su žmona išgyvenome labai sudėtingą laikotarpį, kovojome laikydamiesi vienas kito. Taip, aš negalėjau užmigti keletą naktų po įvykio Europos čempionate, kai neįmušiau 11 m baudinio rungtynėse su Vokietija, tačiau sūnaus liga yra visiškai kas kita. Tai baisiau už viską“, – ašaras spaudos konferencijoje sunkiai tramdė L. Bonucci, kurio sūnui maždaug prieš mėnesį buvo atlikta konkrečiai neįvardijama medikų intervencija į smegenis.

Kol sūnus gulėjo ligoninėje, L. Bonucci nuo jo nesitraukė nė per žingsnį. Futbolininkas praleido dalį „Juventus“ treniruočių ir netgi atmetė pelningus pasiūlymus, pasiekusius jį iš Jungtinės Karalystės.
Itin pelningą sutartį italui siūlė naujasis „Manchester United“ treneris J Mourinho – kalbama, kad portugalas gynėjui siūlė 50 mln. eurų – tačiau futbolininkas pinigų atsisakė nes norėjo likti gimtinėje su šeima, nekelti papildomų rūpesčių žmonai ir būti greta savo berniuko.

„Pinigai nėra viskas. Kai tu jautiesi gerai tiek širdyje, tiek galvoje, gali atlaikyti viską. Manau, kad priėmiau patį teisingiausią sprendimą sudėtingu momentu“, – teigė L. Bonucci, vienas iš emocinių Italijos rinktinės lyderių.

Visgi manoma, kad atsidarius žiemos transferų langui J. Mourinho ir vėl atsigręš į perspektyvų italą. Juolab, kad futbolininko sūnaus Matteo gyvybei pavojus nebegresia ir berniukas sparčiai sveiksta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)