Pasak Londono klubo, E. Marinakis turėjo kontaktą su keliais futbolininkais, kai „Arsenal“ namie žaidė Europos lygos rungtynes su „Olympiakos“ prieš dvi savaites.

E. Marinakis, kuris taip pat yra Anglijos antros futbolo lygos komandos „Nottingham Forest“ savininkas, antradienį buvo patikrintas dėl „Covid-19“. Testo rezultatas buvo teigiamas.

Izoliuoti futbolininkai liks savo namuose dvi savaites. Prie jų prisidėjo keturi „Arsenal“ administracijos darbuotojai, sėdėję netoli E. Marinakio per rungtynes.

„Manchester City“ strategas Pepas Guardiola kalbėjo, kad verčiau tokios rungtynės būtų nukeltos, nei žaidžiamos už uždarų rungtynių, be žiūrovų.

„Jei žmonės negali ateiti, nėra jokios prasmės žaisti. Aišku, darysime taip, kaip mums lieps, tačiau mena nepatinka žaisti be žiūrovų, – BBC kalbėjo P. Guardiola – Matome, kas darosi Italijoje, lygos rungtynės sustabdytos, o Ispanijoje artimiausias dvi savaites mačai vyks už uždarų durų. Ar blogai žaisti be sirgalių? Mes dirbame dėl žmonių ir „Premier“ lygos ar Čempionų lygos rungtynes žaisti be jų nėra prasmės. Tačiau darysime taip, kaip reikia, jei bus nuspręsta tuščiuose stadionuose žaisti ir „Premier“ lygoje“.

Paskutiniais duomenimis Didžiojoje Britanijoje koronavirusu užsikrėtusiųjų yra 382, nuo šios ligos mirė 6 žmonės, rašo BBC.

Koronaviruso protrūkis verčia koreguoti daugelio sporto renginių tvarkaraštį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją