Antrame kėlinyje 57 min. mačas buvo sustabdytas: sirgalių paleista petarda sprogo visai greta dviejų futbolininkų, teisėjai buvo priversti rungtynes kuriam laikui nutraukti.

Po gero pusvalandžio pauzės futbolininkai tęsė rungtynes.

Jose iš viso parodytos net devynios geltonos kortelės, o „Marseille“ saugas Florianas Thauvinas buvo išvarytas iš aikštės.

„Marseille“ sirgaliai savo tribūną užpildė nuo 10-os minutės: jie tokiu būdu protestavo prieš komandos savininką Franką McCourtą, klubo prezidentą Jacques-Henri Eyraudą ir ekipos strategą Rudi Garcia.

Tik trečiadienį prie naujos komandos prisijungęs M. Balotelli aikštėje pasirodė po keitimo 74 min. Jau per teisėjo pridėtą laiką M. Balotelli turėjo gerą šansą išlyginti rezultatą, po jo smūgio iš 20 metrų kamuolys pralėkė greta virpsto.

94 min. „Lille“ surengė žaibišką išpuolį, po kurio antrą įvartį pelnė ir tašką rungtynėse padėjo Nicolas Pepe.

6-tą teisėjo pridėtą minutę po kampinio galva M. Balotelli sušvelnino rezultatą, bet netrukus teisėjas paskelbė rungtynių pabaigą.

Po nesėkmės „Marseille“ (31) lieka 7-oje pozicijoje, „Lille“ po 22 rungtynių – antras (43 taškai). Pirmauja „Paris Saint Germain“ – 53 taškai (19 rungtynių).

Rungtynių rezultatas

„Marseille“ 1 – 2 „Lille“

45 min. [0:1] Nicolas Pepe

67 min. – Florianas Thauvinas, raudona kortelė (antra geltona)

90+4 min. [0:2] Nicolas Pepe

90+6 min. [1:2] Mario Balotelli

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją