D. Drogba pasikvietė komandos draugus ir darbuotojus, prisidėjusius prie pergalės, pietų ir apdovanojo juos žiedais, kurių bendra vertė apie 800 tūkst. svarų sterlingų.

„Norėjau padovanoti komandai kažką, kas mums visiems primintų apie tai, ką pasiekėme, - sakė D. Drogba, kuris išreiškė ypatingą padėką vienam iš komandos žaidėjų Johnui Terriui. - Tu didvyris ir kiekvienas „Chelsea“ komandoje tave myli“.

D. Drogba sugrįžo į Londoną pasibaigus Kinijos Superlygai ir, manoma, kad per žiemą treniruosis „Chelsea“ gretose bei ruošis Afrikos tautų taurės turnyrui, vyksiančiam kitą mėnesį.

Primename, kad „Chelsea“ šį sezoną UEFA Čempionų lygoje pasirodė itin nesėkmingai ir, E grupėje užėmusi tik trečią vietą, baigė savo pasirodymą nepatekusi net į atkrintamąsias varžybas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)