Dabar abi pusės derasi dėl naujos dvejų metų sutarties ir tikimasi, kad jau artimiausiu metu kontraktas bus pasirašytas.

"Mes pradėjome derybas ir tai yra labai įdomu. Visi žino, ką jaučiu "Chelsea" klubui ir ko aš noriu. Nėra jokių abejonių, kad čia rungtyniausiu ir kitą sezoną. Prieš keletą metų sakiau, kad "Chelsea" komandoje rungtyniausiu iki kontrakto pabaigos. Ir aš esu čia", - sakė D. Drogba.

Tiesa, kol kas naujas "Chelsea" klubo treneris Andre Villas-Boasas negali garantuoti D. Drogba vietos starto sudėtyje. Manoma, kad "mėlynieji" naują sezoną dažniausiai rinksis taktiką 4-3-3. Puolimo grandyje D. Drogba teks kovoti su 50 mln. svarų kainavusiu Fernando Torresu, Nicolas Anelka bei Danieliu Sturridge'u, kuris paliko gerą įspūdį klubo vadovams rungtyniaudamas "Bolton" ekipos gretose.

"Tai bus trenerio pasirinkimas, tačiau tam esu pasirengęs, nes tai yra visuomet, kai žaidžiu Londone", - sakė D. Drogba.

"Panaši situacija buvo, kuomet konkuravau su Eiduru Gudjohnsenu, kai komandoje rungtyniavo Andrejus Ševčenko. Ir visą laiką. Esu vyriausias komandos žaidėjas, bet jaučiuosi puikiai ir dėl to nesijaudinu.