PSG ekipa pirmadienį Paryžiuje surengė treniruotę, tačiau futbolininkai, treneriai ir klubo vadovybė labai nustebo treniruotėje neišvydę savo lyderio.

Paaiškėjo, kad L. Messi kartu su šeima išvyko į Saudo Arabiją, kur 35-erių futbolininkas yra turizmo ambasadorius, gaunantis už šią rolę apie 30 milijonų dolerių per metus.

Argentinietis paaiškino, kad po sekmadienio „Ligue 1“ čempionato rungtynių PSG įprastai pirmadienį turi laisvą dieną. Vis dėlto šįkart situacija buvo kitokia, nes sekmadienį PSG pralaimėjo.

Paryžiaus komanda 1:3 netikėtai nusileido „Lorient“, todėl futbolininkai laisvadienio negavo.

Dėl disciplinos nusižengimo L. Messi yra suspenduotas 2 savaitėms, per kurias veteranui nebus mokamas atlyginimas.

Tai yra pirma PSG taikoma nuobauda už discipliną nuo tada, kai 2011 metais komandą įsigijo turtingieji savininkai iš Kataro.

„Labai atsiprašau savo komandos ir bendraklubių. Nuoširdžiai pamaniau, kad turime laisvadienį. Taip, kaip buvo įprasta anksčiau. Kelionė į Saudo Arabiją buvo suorganizuota, negalėjau jos atšaukti. Jau buvau atšaukęs ją praeityje. Suprantu klubo reakciją, priimu bet kokį PSG vadovybės sprendimą“, – išplatintame atsiprašyme sakė L. Messi.

Septyniskart geriausio pasaulio futbolininko sutartis su PSG baigs galioti artėjančią vasarą. Pasak pranešimų, 2022 metų pasaulio čempionas jau yra apsisprendęs palikti Paryžių, o jį prisivilioti siekia „Barcelona“ bei JAV ir Saudo Arabijos komandos.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją