53-ejų futbolo specialistas iš Austrijos ekipą treniravo nuo praėjusio sausio, kai pakeitė ilgametį komandos vairininką Vladimirą Čeburiną.

Įdomu, jog pastarasis naujo darbo iki šiol taip ir nesusirado, maža to, kazachas toliau lankydavosi „Sūduvos“ rungtynėse.

Tuo metu H. Pfeifenbergeris Lietuvos čempionų komandai vadovavo tik dviejuose oficialiuose mačuose – pralaimėtoje Supertaurės dvikovoje su Vilniaus „Žalgiriu“ bei pergalingose Lietuvos futbolo A lygos atidarymo rungtynėse su Gargždų „Banga“.

Sūduviečiai po pirmo turo savo sąskaitoje turi 3 taškus, A lyga šiuo metu sustabdyta neapibrėžtam laikui dėl koronaviruso pandemijos.

Primename, kad titulą ginančią Marijampolės komandą neseniai paliko ir į Indiją dirbti išvykęs sporto direktorius Karolis Skinkys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)