Permainingai vykusio mačo antrame kėlinyje iniciatyvą perėmę Afrikos atstovai savo pastangas įvarčiu pavertė 73 minutę, kai baudos smūgį atlikęs Abdelhamidas Sabiri, keldamas kamuolį, užsuko jį taip, kad Thibaut Courtois nesugebėjo apginti savo vartų.

90+2 min. marokiečių pergalę kontratakos metu įtvirtino Zakaria Aboukhlalis.


Susitikimą Maroko komandos starto sudėtyje turėjęs pradėti vartininkas Yassine'as Bounou mistiškai dingo iš aikštės, nors jos centre su saviškiais atliko himną – paskutinę akimirką jis pasiskundė turįs problemų su akimis, todėl po nulinio keitimo vietoje jo į vartus stojo Muniras.

Pirmame ture minimalią pergalę 1:0 prieš Kanadą išplėšę belgai dabar turi 3 taškus, o marokiečiai – 4 taškus, nes pirmą akistatą su planetos vicečempionais kroatais baigė lygiosiomis 0:0.

Kitame F grupės antrojo turo mače susitiks Kroatija ir Kanada.

2018-aisiais Rusijoje belgai užėmė trečią vietą. Tai – geriausias jų rezultatas per 13 ligšiolinių pasirodymų.

Savo ruožtu Marokas pasaulio čempionate dalyvauja šeštą kartą. Tik sukį šios šalies rinktinei pavyko įveikti grupės etapo barjerą – 1986 m. afrikiečiai nukeliavo iki aštuntfinalio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją