Elitinio Čilės futbolo diviziono rungtynėse „O‘Higgins“ komandos vartininkas Miguelis Angelis Pinto bandė organizuoti vieną paskutinių ekipą galinčių išgelbėti atakų tiksint paskutinėms arbitro pridėto laiko sekundėms.

„O‘Higgins“ atsiliekant 1:2, už baudos aikštelės ribų išbėgęs vartų sargas stipriu smūgiu pasiuntė kamuolį į kitą aikštės pusę, tačiau tai padarė labai nesėkmingai.

Tolimą perdavimą perėmė „Universidad de Concepcion“ žaidėjas iš Argentinos A. Camargo, kuris nestabdydamas kamuolio vienu lietimu jį spyrė atgal į varžovų aikštės pusę. Smūgis buvo itin tikslus – kamuolys atsidūrė varžovų vartuose ir įtvirtino šeimininkų pergalę 3:1. Skaičiuojama, kad smūgį argentinietis atliko iš maždaug 60 metrų nuotolio.

Vartininkui nebeliko nieko kito, kaip apmaudžiai stebėti į vartus skriejantį kamuolį.

„Užsimerkiau ir spyriau vartų link, sėkmė buvo mano pusėje“, – po mačo teigė A. Camargo.

Čilės čempionate tarp 16 komandų „Universidad de Concepcion“ užima 3-ąją vietą (28 taškai po 15 rungtynių, o „O‘Higgins“ komanda su 23 taškais po 15 mačų žengia 7-a.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)