Svečių komandą 10-ą susitikimo minutę į priekį išvedė saugas Danielis Jamesas, pasižymėjęs gražiu smūgiu nuo baudos aikštelės kampo po Scotto McTominay perdavimo. Jamesui tai buvo jau trečiasis šio sezono įvartis.

Eilę galimybių padvigubinti savo pranašumą neišnaudoję Ole Gunnaro Solksjaero auklėtiniai galiausiai buvo nubausti už savo neefektyvumą – 58-ą rungtynių minutę po kampinio kamuolys atsidūrė po Kevino Danso kojomis. Perdavimą iš krašto atlikęs futbolininkas įsirašė rezultatyvų perdavimą, o rezultatą smūgiu galva iš labai artimos distancijos išlygino Jannikas Vestergaardas.

Šeimininkų įvartį sukūręs Danso po penkioliokos minučių dar sykį įrašė savo pavardę į rungtynių eigos protokolą. Dviejų rezultatyvius perdavimus atlikusių futbolininkų kontakto metu Mančesterio klubo saugą McTominay nugriovęs Southampton FC narys užsidirbo antrą geltoną kortelę ir buvo išvarytas iš aikštės.

Per likusį laiką svečiai nesugebėjo pasinaudoti kiekybine persvara ir paliko „St. Mary's“ stadioną tenkindamiesi iškovotu tašku.

Per ketverias šio sezono „Premier“ lygos rungtynes „United“ klubas iškovojo tik vieną pergalę. Atidaromojoje sezono dvikovoje Mančesterio klubas namuose 4:0 sutriuškino Londono „Chelsea“.

Antrosios Solskjaero auklėtinių rungtynės baigėsi lygiosiomis 1:1 su „Wolverhampton Wanderers“, o trečiajame susitikime Mančesterio klubas namuose 1:2 nusileido Londono „Crystal Palace“ futbolininkams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)