Rinkimai numatyti kovo 10 d.

„Ši mano kaip LFF prezidento kadencija pasižymėjo esminiais ir labai svarbiais visam Lietuvos futbolui pokyčiais.

Paskutinius pusę metų intensyviai dirbome kartu su tarptautinėmis futbolo organizacijomis ir į Lietuvos futbolo federacijos įstatus įdiegėme naujus valdymo principus.

Atsižvelgdamas į visą Lietuvos futbolo federacijoje nueitą kelią, įvertinęs LFF vykdomojo komiteto poziciją dėl tolimesnio mano, kaip LFF prezidento darbo, žinodamas, kad neturiu tokio palaikymo, kaip anksčiau, priėmiau sprendimą nebedalyvauti LFF veikloje.

Didžiuojuosi, kad futbolo bendruomenė, nepaisant dažnai nepagrįstos kritikos viešojoje erdvėje, deda visas pastangas, kad Lietuvos futbolas eitų į priekį.

Tikiu Lietuvos futbolu, planuoju ir toliau aktyviai dirbti šioje srityje, tačiau jau ne kaip Lietuvos futbolo federacijos vadovas. Apie savo artimiausius profesinius planus pranešiu atskirai“,– pranešime spaudai cituojamas T. Danilevičius.

T. Danilevičius LFF prezidento postą užėmė nuo 2017 m. rugsėjo 30 d.

Savo pareigas T. Danilevičius eis iki naujojo prezidento įgaliojimų pradžios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją