Incidentas nutiko rungtynių pabaigoje, išvykoje žaidusiai FC „Copenhagen“ pirmaujant 1:0. Kai svečių žaidėjas Ludwigas Augustinssonas nuėjo kelti kampinio 85 min., iš tribūnų į jį buvo mestos žiurkės.

Pats futbolininkas, padedamas komandos draugo Benjamino Verbičiaus, išspardė pastipusių gyvūnų kūnus už vejos ribų.

Po šio incidento Danijoje kilo nemenkas pasipiktinimas, todėl „Brondby“ sporto direktoriui Treolsui Benchui teko viešai atsiprašinėti.

„Mes esame nusivylę, kad rungtynes pralaimėjome 0:1 ir palikome aikštę be taškų, tačiau dar labiau mus nuliūdino mūsų sirgalių elgesys – kai kurie žmonės stadione tiesiog elgėsi nenormaliai. Atsiprašome už įvykius, bandysime diskutuoti su fanų grupėmis, nustatyti kaltininkus ir pasistengsime, kad šie žmonės stadione daugiau nebesilankytų“, – viešą laišką išplatino jis.

FC „Copenhagen“ yra Danijos čempionato lyderė, per 29 rungtynes surinkusi 71 tašką ir šį sezoną apskritai nepralaimėjusi nė vieno mačo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)