Solidžiai gynyboje žaidę dainaviečiai atsilaikė ir savo sąskaitą papildė dar vienu tašku – 0:0.

Pirmame kėlinyje ekipos daug pavojingų epizodų nesukūrė. Dainaviečių gretose aktyviai žaidė saugas Stanislavas Sorokinas, sykį į Vincentą Šarkauską galva smūgiavo Maxime'as Spano Rahou.

Po pertraukos žalgiriečiai atliko daugiau smūgių į vartus ir vienas jų buvo itin pavojingas. Po keitimo aikštėje pasirodęs Abdulgafaras Opeyemi susikūrė sau dėkingą galimybę, tačiau sukirto kamuolį į skersinį.

Mačui artėjant į pabaigą, S. Sorokinas pavojingai mušė pažeme, tačiau ekipoms įvarčio pelnyti nepavyko. Po finalinio teisėjo švilpuko už susistumdymą su Roku Rasimavičiumi antrą geltoną kortelę užsidirbo „Kauno Žalgirio“ saugas Brahimas Konate.

Po 5-ojo turo „Dainava“ su 8 taškais žengia penkta, o ketvirto iš eilės mačo nelaimėjęs „Kauno Žalgiris“ turi 6 taškus ir rikiuojasi rikiuojasi šeštas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją