D. Maradona su 29-erių metų sūnumi Buenos Airėse praleido savaitgalį. Diegas jaunesnysis gimė po futbolininko romano su Cristiana Sinagra.

„Jis panašus į savo tėvą“, – žurnalistams juokdamasis sakė D. Maradona. 55-erių metų buvęs futbolininkas į šeimos susitikimą pasikvietė ir 18-metę savo dukterį Janą, kuri, kaip ir Diego jaunesnysis, yra nesantuokinis jo vaikas.

D. Maradona visada pripažino savo dukteris Dalmą ir Gianniną. Su jųdviejų motina Claudia Villafane jis išsiskyrė 2004-aisiais. Nors D. Maradona neigė tėvystę, teismas nurodė jam mokėti alimentus Diego jaunesniajam ir Janai.

Iš santykių su Veronica Ojeda)D. Maradona turi ir penktą vaiką – trejų metukų Diego Fernando.

Šiuo metu legendinis futbolininkas palaiko artimus santykius su 25-erių metų futbolininke Rocio Oliva. Pora gyvena Dubajuje. Anot žiniasklaidos, R. Oliva aktyviai siekė, kad Diego vyresnysis susitiktų su ilgai nepripažintais savo vaikais.

Laikraščio „La Nacion" teigimu, popiežius Pranciškus pernai per audienciją paragino D. Maradoną pripažinti nesantuokinių savo vaikų tėvystę. Diego jaunesnysis po susitikimo pareiškė pagaliau esąs „be galo laimingas, laimingas, laimingas“. Jis esą turi „neįtikėtiną tėvą“.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)