Tokios sankcijos, anot pranešimo, pritaikytos už penkių atskirtų sutartyje numatytų punktų sulaužymą. Vienas iš jų - „įsipareigojimas dalyvauti kiekviename mače, į kurio protokolą žaidėjas yra įtrauktas“.

C. Tevezas buvo kaltinamas tuo, kad UEFA Čempionų lygos rungtynėse su Miuncheno „Bayern“ ekipa neva atsisakė žengti į aikštę. Nors jis pats tai neigė, R. Mancini neslėpė pykčio bei suvertė kaltę futbolininkui.

Šiuo metu futbolininkas yra įsitikinęs, kad italo žodžiai buvo šmeižtas, todėl svarstys galimybę imtis teisinių priemonių ginti savo interesus.

Tiesa, pirmiausiai jis lauks klubo vadovams pateiktos apeliacijos rezultato, o tuomet gali kreiptis į „Premier“ lygos tribunolą.

Beveik neabejojama, kad sausio mėnesį atsivėrus perėjimų langui C. Tevezas paliks komandą. Vienas geriausių praėjusio sezono Anglijos puolėjų jau kelis mėnesius neslepia, jog nėra laimingas „mažame ir lietingame“ Mančesteryje.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją