C. Ronaldo į Madrido „Real“ 2009-aisias metais persikėlė būtent iš „Manchester United“ klubo už įspūdingą 80 milijonų svarų sumą.

Portugalas įsitikinęs, kad jo komandos draugai yra pajėgūs įveikti jo buvusią komandą: „Manau, kad viskas klostysis gerai. Mano nuomone, „Real“ yra stipresnė ekipa nei „Manchester United“, bet turėsime tą įrodyti aikštėje, nes mūsų varžovai – labai vieninga komanda ir visą laiką tokia buvo“.

„Tai klubas, kuris visada žaidžia gerai. Kiekvienais metais jie yra viršūnėje, todėl labai juos gerbiame. Ši dvikova bus labai sunki, ypač mačas Mančesteryje“, - įsitikinęs vienas geriausių pasaulio futbolininkų.

Portugalas taip pat pripažino, kad jam bus keista varžytis prieš klubą, kurį gerai pažįsta: „Jau prieš burtus sakiau, kad susitiksime su „Manchester United“. Noriu žaisti prieš juos jau kurį laiką. Turiu daug gerų prisiminimų iš Mančesterio“.

„Šis mačas man bus ypatingas. „Manchester United“ klube išbuvau šešerius metus. Turiu ten draugų, kuriuos noriu pamatyti. Ši dvikova man daug reiškia“, - dalinosi mintimis C. Ronaldo.

Pirmasis mačas tarp Madrido „Real“ ir „Manchester United“ įvyks vasario 13 dieną „Santiago Bernabeu“ stadione.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)