„Juventus“ (U-9) vaikų komandos marškinėlius apsivilkęs Cristiano sūnus jau pirmose savo rungtynėse šeši prieš šešis įmušė 4 įvarčius ir padėjo ekipai 7:1 nugalėti „Lucento“ futbolininkus.

Cristiano jaunesnysis aikštėje pasirodė vilkėdamas 7 numeriu pažymėtus marškinėlius. Būtent su šiuo skaičiumi susiję ir visi skambiausi jo tėčio pasiekimai futbolo pasaulyje.

Tuo metu į „Juventus“ klubą iš Madrido „Real“ už 112 mln. eurų persikėlusiam Cristiano Ronaldo debiutas Italijoje kol kas nėra rožėmis klotas.

Nors „Juventus“ kol kas žygiuoja pergalingai, pačiam C. Ronaldo pasižymėti įvarčiu vis dar nepavyko, o priekabioje Italijos žiniasklaidoje portugalo adresu pradėjo skrieti pirmosios kritikos strėlės.

„Ronaldo žaidžia savo pasaulyje. Jis atvyko kaip „ekscentriškas čempionas“, rūpinasi savo įvaizdžiu aikštėje, tačiau komandos žaidimui jokios naudos neduoda“, – sekmadienį rašė „Calciomercato“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)