Vienintelį ir pergalingą įvartį 12-ą susitikimo minutę įmušė Didier Drogba.

Spaudos konferencijoje po rungtynių G. Hiddinkas atskleidė, kad tikėjosi prieš atsakomąjį mačą Turine įgyti didesnį pranašumą, rašo football.co.uk

„Mane tenkina rezultatas, tačiau apskritai nesu patenkintas. Startavome gerai, tačiau po įvarčio mūsų žaidimo lygis labai nukrito. Palikome daug erdvės varžovams tarp gynybos ir saugų linijos, todėl jie kėlė mums pavojų. Įmušėme labai gerą įvartį, bet turėjome mušti dar bent vieną, kad galėtume ramiau kvėpuoti“, - saviškius kritikavo treneris.

„Būkime atviri, mačo pabaigoje mums buvo labai sunku. Turime dar daug dirbti, kad pradėtume labiau kontroliuoti padėtį rungtynėse. Rungtynių pabaigoje man labai nepatiko, kad neturėjome kontrolės“, - pridūrė G. Hiddinkas.

Tuo metu buvęs „Chelsea“ strategas ir dabartinis „Juventus“ vairininkas Claudio Ranieri pasidžiaugė gražiomis sutiktuvėmis Londone, kur jam sirgaliai plojo net labiau nei G. Hiddinkui.

„Labai nudžiugau, kad sirgaliai manęs nepamiršo, - prieš kalbėdamas apie rungtynes nusišypsojo italas. - Prieš mačą žinojome, kad jis nebus lengvas. Išvykoje pelnytas įvartis būtų labai pagerinęs mūsų situaciją. Jau geriau būtume žaidę prasčiau, bet pasiekę reikiamą rezultatą.“

Atsakomosios rungtynės komandų laukia kovo 10-ą dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją