„Klaidingai supratau situaciją ir viską sužinojau tik tuomet, kai medikai grįžo prie atsarginių suolo“, – kalbėjo M. Sarri. – Jis suprato, kad norėjau atlikti keitimą dėl jo fizinės būklės. Jis sakė: „Neturiu jokių problemų“ ir buvo teisus“.

24 metų vartininkas vėliau atkartojo trenerio žodžius ir tvirtino, kad incidentas kilo dėl painiavos.

„Mane ne taip suprato. Nė vieną akimirką net nepagalvojau apie nepaklusimą treneriui ar kažko panašaus. Tai buvo dvi ar trys minutės painiavos, kol medikai grįžo prie atsarginių suolo ir viską paaiškino. Jis galvojo, kad negaliu tęsti rungtynių, o aš stengiausi pasakyti, kad fiziškai esu visiškai pasirengęs žaisti toliau“, – kalbėjo K. Arrizabalaga.

Ispanas prieš tai atsidūrė ant aikštės vejos dėl mėšlungio, o nuo atsarginių suolo pašokęs kitas vartininkas Willy Caballero ėmė mankštintis ir ruoštis žengti į aikštę.

M. Sarri tiesiog pasiuto, kai vartininkas atsisakė paklusti sprendimui jį pakeisti.

„Vėliau sužinojau iš medikų tikrąją situaciją ir ją paaiškinau aikštės teisėjui, – tęsė „Chelsea“ strategas. – Tai buvo didelis nesusipratimas. Man tuomet atrodė, kad vartininkas negali stovėti vartuose 11 m baudinių serijoje. Turėjau pasivaikščioti iki tunelio į rūbines, kad nusiraminčiau“.

Bendraudamas su „Sky Sports“ buvęs „Chelsea“ kapitonas Johnas Terry neabejojo, kad taip kalbėdamas M. Sarri stengiasi apsaugoti vartininką.

„Gali būti, kad ši problema buvo sprendžiama rūbinėje, nežinau. Tačiau viešai trenerio paaiškinimas buvo toks. Jis stengiasi apsaugoti savo žaidėją“, – savo nuomonę pateikė futbolo legenda.

Pastaruoju metu M. Sarri patiria didžiulį spaudimą. Prie to prisidėjo triuškinamas pralaimėjimas 0:6 „Manchester City“ ekipai „Premier“ lygoje ir iškritimas iš FA taurės varžybų.

Nepaisant kritikos, „mėlynieji“ sekmadienį „Wembley“ stadione pademonstravo gerą žaidimą.

„Esu labai tuo patenkintas. Per pastarąsias trejas rungtynes gerokai patobulinome žaidimą, – teigė M. Sarri. – Parodėme, kad esame solidi komanda, „Manchester City“ komandai nebuvo lengva. Didžiuojuosi savo žaidėjais. Juk žaidėme, mano galva, prieš geriausią klubą Europoje“.

11 m baudinių seriją „Chelsea“ pralaimėjo 3:4, kai savo bandymų nerealizavo Jorginho ir Davidas Luizas, ir Anglijos lygos „Carabao“ taurė antrus metus iš eilės atiteko „Manchester City“ futbolininkams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją