„Chelsea“ komanda pirmavo po D. Drogba (27 min.) tikslaus smūgio, tačiau svečiai antrajame kėlinyje po Ade Akinbiyi (69 min.) įvarčio rezultatą išlygino.

Švęsdamas pirmąjį įvartį 30-metis Dramblio Kaulo Kranto rinktinės puolėjas nubėgo prie svečių ekipos sirgalių, o kažkas iš minios metė į jį monetą. Futbolininkas pagriebė monetą ir sviedė ją atgal į varžovų sirgalius.

Po mačo D. Drogba atsiprašė dėl savo veiksmų komandos svetainėje: „Bandžiau džiaugtis įvarčiu, kai kažkas atskrido į mane. Padariau didelę klaidą, metęs atgal, tad, jeigu kas nors dėl to nukentėjo, labai atsiprašau. Aš neturėčiau taip elgtis ir rodyti prastą pavyzdį kitiems. Tuo metu buvau apimtas emocijų, dėl ko dabar gailiuosi“.

Klubas nesiėmė jokių veiksmų prieš savo futbolininką, tačiau ketvirtadienį tiek Metropolijos policija, tiek Futbolo asociacija patvirtino, kad jos tirs įvykį ir D. Drogba gali susilaukti sankcijų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją