„Chelsea“ vienuolikė Liverpulyje 3:1 (1:1) nugalėjo vietos „Liverpool“ klubą.

Pirmąjį įvartį jau 6-ąją susitikimo minutę pelnė „Liverpool“ puolėjas Fernando Torresas, kai po gražios kombinacijos gynėjų buvo pamirštas baudos aikštėje ir vienu lietimu į vartus nukreipė iš krašto perduotą kamuolį.

Svečiai rezultatą galėjo išlyginti jau po kelių minučių, bet vienas prieš vartininką iššokęs Didier Drogba smūgiavo tiesiai į Pepe Reiną.

„Chelsea“ didvyriu tapo nedažnai nuo atsarginių žaidėjų suolo pakylantis gynėjas Branislavas Ivanovičius. Serbas 39-ą minutę rezultatą išlygino, o 62-ąją po kampinio smūgiu galva išvedė Londono klubą į priekį.

Dar po penkių minučių D. Drogba čiuoždamas „uždarė“ Florent'o Malouda perdavimą iš krašto ir „Chelsea“ pasiuntė aikštės šeimininkus į nokdauną - 3:1.

Rungtynėse Barselonoje Ispanijos čempionato lyderiai „Barcelona“ futbolininkai Miuncheno „Bayern“ klubą parbloškė jau per pirmąjį kėlinį, pelnydami 4 įvarčius be atsako. Susitikimas taip ir pasibaigė - rezultatu 4:0 (4:0).

Katalonų ekipos gretose dukart pasižymėjo Lionelis Messi (9 ir 38 min.), po vieną įvartį įmušė Samuelis Eto'o (12 min.) ir Thierry Henry (43 min.).

Atsakomąsias rungtynes komandos Londone ir Miunchene žais balandžio 14 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją