Tą pačią dieną 19.25 val. – tiesioginė „Queens Park Rangers“ ir „Tottenham Hotspur“ klubų rungtynių transliacija.

Balandžio 22 d. 17.55 val. – „Wolverhampton“ ir „Manchester City“ ekipų akistata.

„Chelsea“ futbolininkams mačas su „Arsenal“ komanda yra gyvybės ir mirties klausimas. Romano Abramovičiaus komanda, jei pralaimėtų, smarkiai sumažiintų šansus patekti į pirmą ketvertą, kuris garantuoja vietą UEFA Čempionų lygoje.

„Chelsea“ klubas užima tik šeštą vietą – 33 rungtynės, 57 taškai. Dviem daugiau sukaupė pagrindiniai Roberto di Matteo auklėtinių konkurentės Londono „Tottenham Hotspur“ ir „Newcastle United“ komandos. Iki pirmenybių pabaigos daugeliui klubų liko žaisti tik po 4−5 mačus.

Savaitgalį puikią sportinę formą demonstruojanti „Newcastle“ ekipa namie žais su vidutinioku „Stoke“, todėl savo sąskaitą veikiausiai papildys dar 3 taškais.

„Tottenham Hotspur“ ekipa grumsis su vienais autsaiderių „Queens Park Rangers“ futbolininkais, todėl gal taip pat švęs pergalę. Tiesa, „Hotspur“ komanda jau ilgai negali išsiropšti iš duobės – iš pastarųjų 8 „Premier“ lygos mačų triumfavo tik viename.

Taigi „Chelsea“ futbolininkai trauktis nebeturi kur. Šios komandos žaidėjams papildomo pasitikėjimo savo jėgomis ir energijos turėtų suteikti Čempionų lygos turnyro pusfinalio pirmose rungtynėse iškovota pergalė prieš stipriausiu pasaulyje vadinamą „Barcelona“ klubą.

„Arsenal“ ekipai lygiosios ar net pralaimėjimas nebūtų katastrofa. Arsene'o Wengero auklėtiniai užima 3-ią poziciją ir artimiausius persekiotojus lenkia 5 taškais. Tačiau „Arsenal“ žaidėjai pasiryžę laimėti – jų varomoji jėga turėtų būti sportinis pyktis ir troškimas reabilituotis savo žiūrovų akivaizdoje po fiasko praėjusiame ture. Tada Londono klubui skambų antausį tėškė dėl išlikimo lygoje kovojanti „Wigan“ ekipa.

5 taškais nuo lyderio „Manchester United“ klubo atsiliekanti „Manchester City“ komanda, kuris užima antrą vietą ir vyks parsivežti pergalės iš Vulverhamptono. „Wolverhampton“ klubas yra absoliutus pirmenybių autsaideris ir turi tik menkų galimybių išlikti elitiniame divizione.

„Wolverhampton“ ekipa nuo 19-oje pozicijoje esančio „Blackburn“ klubo atsilieka 5 taškais. Ji per pastarųjų 16-ą turų iškovojo tik vieną pergalę.

„Arsenal“ ir „Chelsea“ klubų dvikova – jau balandžio 21 d., 17.15 val. – tik per „Viasat Sport Baltic“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją