Praėjusį sezoną vienintelį pralaimėjimą finale patyrę „Liverpool“ futbolininkai šįkart skaudaus antausio sulaukė jau pirmajame ture – išvykoje 1:4 nusileista „Napoli“ vienuolikei.

Pirmajame kėlinyje dominavę šeimininkai per jį sumušė tris įvarčius ir nerealizavo 11 metrų baudinio, o ketvirtą kartą kamuolį į vartus pasiuntė iškart po pertraukos. „Raudoniesiems“ paguodos įvartį pelnė Luisas Diazas.

Sutriuškinimas užfiksuotas ir Barselonoje, kur šeimininkė „Barca“ 5:1 susitvarkė su „Plzen“, o ryškiausiai žibėjo Roberto Lewandowskio žvaigždė.

Lenkas pelnė pirmąjį karjeros „Barcelonoje“ „hetriką“, o po įvartį prie pergalės pridėjo Franckas Kessie ir Ferranas Torresas.

Grandų mušyje Milane pergalę išsivežė Miuncheno „Bayern“ ekipa, kuri 2:0 įrodė pranašumą prieš „Inter“. Pirmajame kėlinyje mušė Leonas Goretzka, o po pertraukos italai įsimušė į savo vartus.

Londono „Tottenham“ namuose 2:0 pranoko „Marseille“. 76-ąją ir 81-ąją minutėmis įvarčius nugalėtojams pelnė dubliu debiutą Čempionų lygoje pasižymėjęs Richarlisonas.

Kitose rungtynėse Madrido „Atletico“ 2:0 įveikė „Porto“, „Brugge“ 1:0 nustebino Leverkuzeno „Bayer“.

Amsterdamo „Ajax“ 4:0 nepasigailėjo Glazgo „Rangers“, o Lisabonos „Sporting“ 3:0 susitvarkė su Frankfurto „Eintracht“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją