Barselonoje santykius aiškinosi šeimininkė „Barcelona“ ir Paryžiaus „Saint Germain“ ekipa.

Tris įvarčius pelniusio Kyliano Mbappe benefiso dėka PSG šventė triuškinančią pergalę 4:1.

14-ąją minutę Antoine'as Griezmannas turėjo nuostabų šansą pasižymėti, tačiau nesėkmingai smūgiavo tiesiai į vartininką Keylorą Navasą.

26-ąją minutę į PSG vartus paskirtas 11 metrų baudinys. Svečius už Layvino Kurzawa pražangą nubaudė baudinį realizavęs Lionelis Messi.

Vis dėlto katalonų džiaugsmas truko neilgai. 32-ąją minutę rezultatą išlygino K. Mbappe, kuris nukreipė kamuolį į vartus po Marco Veratti rezultatyvaus perdavimo.

65-ąją minutę PSG išsiveržė į priekį po dar vieno K. Mbappe įvarčio, o 70-ąją minutę svečių persvarą padvigubino Moise'as Keanas.


Dar vieną įvartį „Barcelona“ praleido 86-ąją minutę, kai po Juliano Draxlerio perdavimo Marcą-Andre ter Stegeną vėl nuginklavo K. Mbappe.

Mauricio Pochettino kariauna atsidūrė ant ketvirtfinalio slenksčio. Katalonus Paryžiuje išgelbėtų tik pergalė 4 įvarčių skirtumu.

Vengrijos sostinėje Budapešte susitiko „Leipzig“ ir „Liverpool“ komandos. Šis mačas vyko neutralioje aikštėje dėl skrydžių iš Jungtinės Karalystės į Vokietiją ribojimų.

Varžovų klaidomis pasinaudoję Jurgeno Kloppo auklėtiniai šventė pergalę 2:0.

Per pirmąsias 15 minučių komandos atliko po 1 smūgį į vartus, bet kėliniui įsibėgėjus anglai ėmėsi iniciatyvos ir pradėjo rengti vieną išpuolį po kito.

Pastangos davė vaisių po pertraukos, kai Vokietijos komandą už klaidas pradėjo bausti svečių iš Liverpulio lyderiai.

Jurgenas Kloppas

53-ąją minutę Anglijos čempionus į priekį išvedė varžovo dovanotu kamuoliu pasinaudojęs Mohamedas Salah.

Jau po penkių minučių „Leipzig“ apmaudžiai suklydo dar kartą, o antrąją dovaną išvyniojo vienas prieš vartus atsidūręs Sadio Mane.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)