Jose Mourinho auklėtiniai įveikė „Manchester City“ ir Amsterdamo „Ajax“ klubus.

Antrą vietą užimančios „Borussia“ komandos, kuri puikiai žaidžia savo aikštėje, kraityje – 4 taškai. Vokietijos čempionė nugalėjo „Ajax“ futbolininkus ir tik per plauką neparsivežė pergalės iš Mančesterio – akistata su „City“ futbolininkais baigėsi lygiosiomis.

Ir „Real“, ir „Borussia“ klubai kol kas stringa savo šalies čempionatuose, todėl savo gerbėjus stengsis nudžiuginti kitame fronte. I

Ispanijoje karaliauja „Barcelona“ komanda, o Vokietijoje – Miuncheno „Bayern“ klubas. „Real“ futbolininkams Vokietijos futbolo aikštės – lyg prakeiksmas. „Karališkasis“ klubas Europos turnyruose išvykoje žaisdamas su šios šalies komandomis per 23 pastarąsias rungtynes patyrė net 16 nesėkmių, o iškovojo vos vieną pergalę. Pastarąjį kartą madridiečiai 2000−2001 metų sezone 3:2 palaužė Leverkuzeno „Bayer“ ekipą.

Transliacijų tvarkaraštis:

spalio 23 d.

18.55 val. Maskvos „Spartak“ – Lisabonos „Benfica“ (VSB);
21.45 val. „Manchester United“„Braga“ (VSB);
21.45 val. „Barcelona“ – Glazgo „Celtic“ (TV6).

spalio 24 d.

18.55 val. Sankt Peterburgo „Zenit“ – Briuselio „Andrelecht“ (VSB); 21.45 val. Dortmundo „Borussia“ – Madrido „Real“ (VSB);
21.45 val. Amsterdamo „Ajax“ – „Manchester City“ (TV6);
23.40 val. „Ajax“ – Manchester City“ (VSB, vaizdo įrašas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)