Pirmą susitikimą svečiuose vokiečiai taip pat laimėjo 3:1.

Rusų „Rostov“ klubas savo aikštėje eliminavo garsią Amsterdamo olandų „Ajax“ komandą 4:1 (1:0). Aikštės šeimininkai pirmavo net 4:0 ir tik mačo pabaigoje svečiams pavyko įmušti paguodos įvartį. Pirmas mačas Amsterdame baigėsi lygiosiomis 1:1.

Į grupių varžybas trečiadienį taip pat pateko Danijos „Copenhagen“, Anglijos „Manchester City“ ir Kroatijos Zagrebo „Dinamo“ klubai.

Rezultatai:

Nikosijos APOEL (Kipras) 1 - 1 „Copenhagen“ (Danija)*** (pirmos rungtynės 0:1);

69' Pieros Soteriou [1 - 0]
86' Federico Santander [1 - 1]

Moenchengladbacho „Borussia“ (Vokietija)*** 6 - 1 Berno „Young Boys“ (Šveicarija) (3:1);

9' Thorgan Hazard [1 - 0]
33' Raffael [2 - 0]
40' Raffael [3 - 0]
64' Thorgan Hazard [4 - 0]
77' Raffael [5 - 0]
79' Yoric Ravet [5 - 1]
84' Thorgan Hazard [6 - 1]

„Rostov“ (Rusija)*** 4 – 1 Amsterdamo „Ajax“ (Olandija) (1:1);

34' Sardar Azmoun [1 - 0]
52' Christian Noboa [2 - 0]
60' Christian Noboa [3 - 0]
66' Dmitrij Poloz [4 - 0]
84' Davy Klaassen [4 - 1]

83' Fiodor Kudriašov („Rostov“) – raudona kortelė

„Manchester City“ (Anglija)*** 1 - 0 Bukarešto „Steaua“ (Rumunija) (5:0);

56' Fabian Delph [1 - 0]

„Salzburg“ (Austrija) 1 - 2 Zagrebo „Dinamo“ (Kroatija)*** (1:1), - po pratęsimo.

22' Valentino Lazaro [1 - 0]
87' Junior Fernandes [1 - 1] (iš 11 metrų baudinio)
95' El Arbi Soudani [1 - 2]

*** – pateko į kitą etapą

Antradienį į pajėgiausio Senajame žemyne futbolo klubų turnyro grupių varžybas taip pat iškopė Škotijos Glazgo „Celtic“, Lenkijos Varšuvos „Legia“, Prancūzijos „Monaco“ ir Bulgarijos „Ludogorec“ klubai.

Vietas grupių varžybose pagal reitingą jau anksčiau užsitikrino 22-i komandos. Tai čempionės titulą ginantys Madrido „Real“, „Barcelona“ (abu – Ispanija), „Leicester City“ (Anglija), Miuncheno „Bayern“ (Vokietija), Turino „Juventus“ (Italija), Lisabonos „Benfica“ (Portugalija), „Paris Saint-Germain“ (Prancūzija), Maskvos CSKA (Rusija), Madrido „Atletico“ (Ispanija), Dortmundo „Borussia“ (Vokietija), Londono „Arsenal“ (Anglija), „Sevilla“ (Ispanija), „Napoli“ (Italija), Lėverkuzeno „Bayer“ (Vokietija), „FC Basel“ (Šveicarija), Londono „Tottenham Hotspur“ (Anglija), Kijevo „Dinamo“ (Ukraina), Liono „Olympique“ (Prancūzija), „PSV Eindhoven“ (Olandija), Lisabonos „Sporting CP“ (Portugalija), „Club Brugge“ (Belgija) ir Stambulo „Bešiktaš“ (Turkija) klubai.

Pagrindinėse Čempionų lygos varžybose iš viso dalyvaus 32 komandos, kurios bus suskirstytos į aštuonias grupes. Burtai bus traukiami rugpjūčio 25-ą dieną Monake.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)