"Arsenal" - "Barcelona"

Į Londono ekipos gretas šį vakarą įtraukti Samiras Nasri ir Tomašas Rosicky, bet iš rikiuotės iškrito Abou Diaby.

"Arsenal" klubo strategas Arsene'as Wengeras tikisi, kad pergalė 2:0 Anglijos čempionate prieš "Wolverhampton" ekipą padės įkvėpti komandą.

"Dabar esame pasiekę geresnę sportinę formą nei pernai, kuomet žaidėme su "Barcelona". - Tuomet neturėjome kelių traumuotų futbolininkų, kai kurie nebuvo pasirengę 100 procentų. Be to, esame labiau subrendę. Tačiau reikia pripažinti, kad "Barcelona" yra dar stipresnė nei anksčiau. Visgi mes galime būti jiems rimtas iššūkis".

Tuo metu katalonai, kurie turės verstis be traumuoto pagrindinio gynėjo Carleso Puyolio, į Londoną atkeliauja praradę du taškus Ispanijos čempionate dvikovoje su Chichono "Sporting" ekipa - rungtynės baigėsi 1:1.

"Turime atsitiesti prieš "Arsenal" futbolininkus, - sakė Josepas Guardiola. - Kalta ne komanda, tiesiog turi būti pasirengęs žaisti kas tris dienas. Tai nėra lengva, bet sporte reikia prisitaikyti. Galime pralaimėti Čempionų lygoje, šalies čempionate ar Karaliaus taurės turnyre, bet svarbiausia, kad kautumėmės iki pat pabaigos".

"Roma" - "Šachtar"

Romos komanda namie priims ukrainiečius, bet turės verstis be traumuoto puolėjo Marco Borriello. Vartus gins Doni, pakeisiantis taip pat žaisti negalintį Julio Sergio, o saugas Davidas Pizarro ilsėsis dėl problemų su keliu.

Traumos - ne vienintelė "Roma" ekipos problema. Netyla kalbos, kad suprastėjus žaidimui darbo gali netekti treneris Claudio Ranieri.

Pats specialistas tikino, kad apie tai dar nieko nežino.

"Treneris yra kaip vyras santuokoje - apie svarbius dalykus dažnai sužino paskutinis. Bet mane komanda palaiko. Prieš tris ar keturis mėnesius paklausiau jų: „ar turite problemų su manimi, nes jei taip, pasitrauksiu. Jie atsakė, kad ne, todėl likau."

"Šachtar" komanda žais be Fernandinho ir Aleksandro Kucherio, bet atvyksta į Romą kupini optimizmo, kad gali nugalėti.

Tiesa, Ukrainos čempionai nuo gruodžio mėnesio nežaidė oficialių rungtynių, mat šalies čempionate nuo lapkričio yra pertrauka.

"Sunku pradėti rungtyniauti po dviejų mėnesių pertraukos,- pripažino doneckiečių strategas Mircea Lucescu. - Juk paskutinį sykį kovėmės gruodžio 8 dieną prieš "Braga" klubą. Tuomet sužaidėme puikiai, bet ilgai atostogavome. Sunku per tiek laiko išlaikyti sportinę formą.

"Roma" ekipa nėra pratusi pralaimėti trijų mačų iš eilės, nes, ko gero, pastarosios lygiosios su "Brescia" komanda prilygsta pralaimėjimui. Mes būsime geriau organizuoti taktiškai, nors varžovai ir turi gerų žaidėjų".

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją