Jau 3-ią min. Diego Costa stipriai smūgiavo į vartus, bet Kevinas Trappas pademonstravo patikimą žaidimą. 6-ą min. pavojingai į aikštės šeimininkų baudos aikštelę įsiveržė Angelis Di Maria, bet jos smūgis buvo blokuotas. Po kelių akimirkų kamuolį į londoniečių vartų tinklą pasiuntė Zlatanas Ibrahimovičius, bet teisėjas įvarčio neįskaitė, nes užfiksavo nuošalę.

16-ą PSG klubas išsiveržė į priekį. Z. Ibrahimovičius gavo kamuolį priešininkų baudos aikštelėje, iš dešinio sparno atliko tikslų skersavimą pažeme, o ten iš arti kamuolį į vartus, tiesiog, įnešė Adrienas Rabiot - 1:0.

10-čiai minučių žaidimas aprimo. Vėliau „Chelsea“ ekipa nusiramino ir perėmė iniciatyvą. 27-ą min. į varžovų baudos aikštelę įsiveržė D. Costa, sumaniai suklaidino gynėją Davidą Luizą ir pasiuntė kamuolį į vartų kampą - 1:1.

Kėlinio pabaiga vyko atkakliai ir daugiau pavojingų momentų sukūrė Londono klubas. Po pirmų 45 min. žaidimo buvo lygu 1:1, o tai naudinga svečiams iš Prancūzijos.

Antro kėlinio pradžia sėkmingesnė buvo „Chelsea“, bet aikštės šeimininkai savo progų neišnaudojo. Lūžis įvyko, kai dėl traumos aikštę paliko Londono komandos atakų lyderis D. Costa. 67-ą min. PSG ekipa surengė greitą ataką, A. Di Maria iš kairio krašto atliko puikų perdavimą į baudos aikštelę, o ten iš arti kamuolį į vartus nukreipė Z. Ibrahimovičius - 2:1.

Po šio epizodo „Chelsea“ futbolininkai nuleido rankas ir laukė dvikovos pabaigos.

Pirmas mačas Prancūzijos sostinėje taip pat baigėsi 2:1 paryžiečių naudai.

Kitoje trečiadienio poroje dėl laiko skirtumo anksčiausiai prasidėjęs St. Peterburgo „Zenit“ klubo susitikimas Rusijos Šiaurės sostinėje su Lisabonos „Benfica“ komanda iš Portugalijos. Svečiai iškovojo pergalę 2:1 (0:0) ir pateko į ketvirtfinalį.

Pirmą dvikovą Lisabonoje 1:0 taip pat laimėjo „Benfica“.

Rezultatai:

Londono „Chelsea“ 1 - 2 „Paris SG“*** (pirmas mačas - 1:2, bendras - 2:4).

16' Adrien Rabiot [0 - 1]
27' Diego Costa [1 - 1]
67' Zlatan Ibrahimovič [1 - 2]

*** - pateko į ketvirtfinalį

„Chelsea“: Thibaut Courtois, Branislav Ivanovič, Gary Cahill, Cesar Azpilicueta, Cesc Fabregas, Eden Hazard (77' Oscar), John Obi Mikel, Kenedy, Willian, Pedro Rodriguez, Diego Costa (60' Bertrand Traore).

PSG: Kevin Trapp, Thiago Silva, Marquinhos, Maxwell, David Luiz, Lucas (77' Javier Pastore), Thiago Motta, Angelis Di Maria (82' Edinson Cavani), Blaise Matuidi, Adrien Rabiot, Zlatan Ibrahimovič.

St. Peterburgo „Zenit“ 1 - 2 Lisabonos „Benfica“*** (pirmas mačas - 0:1, bendras - 1:3).

70' Hulk [1 - 0]
85' Nicolas Gaitan [1 - 1]
90+6' Talisca [1 - 2]

*** - pateko į ketvirtfinalį

Anksčiau vietas UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalyje užsitikrino Madrido „Real“ (Ispanija) ir „VfL Wolfsburg“ (Vokietija) klubai.

2015-2016 metų sezono UEFA Čempionų lygos futbolo turnyro nugalėtojas paaiškės gegužės 16-ą dieną Milano (Italija) „San Siro“ stadione.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)