Vienintelį įvartį prieš pertrauką, 45+1 min., smūgiu iš arti įmušė Ulysse Diallo.

Pirmoje kėlinio pusėje šeimininkai atliko du smūgius: pirmame epizode į vartų plotą nepataikė Vilius Piliukaitis, o 18 minutę Petaras Mamičius buvo arti to, kad pažeme nukreiptų kamuolį į tolimąjį vartų kampą.

Nuo 25 min. „Panevėžys“ akivaizdžiai perėmė iniciatyvą. Labai aktyviai žaidęs Ariagneris Smithas surado baudos aikštelėje Ulysse'ą Diallo – jo smūgiuotas kamuolys atsimušė į virpstą. Kiek vėliau dėkingų progų po pakeltų kampinių neišnaudojo Seydina Keita bei Jovanas Čadženovičius.

Kėlinio pabaigoje vieną pavojingą smūgį atrėmė Tomislavas Duka, tačiau pirmą pridėto laiko minutę A. Smithas atliko perdavimą link U. Diallo ir šis pelnė antrą savo įvartį šiame sezone.

Po pertraukos ekipos neturėjo tiek daug galimybių pasižymėti, tiesa, Rafaelis Broetto turėjo darbo. „Panevėžio“ vartų sargas išgelbėjo komandą nuo Mathiaso Oyewusi smūgio ir susitvarkė su Nicolaso Gorobsovo šūviu iš toli.

„Panevėžys“ atsilaikė ir iškovojo gyvybiškai svarbią pergalę – surinkti 59 taškai leido pakilti į antrąją poziciją.

Tuo metu sostinės ekipa pralaimėjo tik antrą kartą šiemet ir turi 78 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją