Jo žiniomis, Baltarusijos sporto funkcionierius buvo sulaikytas kartu su žmona Moravijos – Silezijos krašte šalies rytuose. Kaip teigia portalas, jie neturėjo leidimo įvažiuoti į Čekiją.

V. Bazanovas su žmona ketino stebėti Čekijos ir Baltarusijos moterų futbolo rinktinių susitikimą, kuris turėjo įvykti lapkričio 30 d. Opavoje. Tačiau, kaip teigia Baltarusijos futbolo federacija, dėl kelių COVID-19 atvejų svečių rinktinėje, dvikova buvo atidėta.

Čekijos užsienio reikalų ministro Jakubas Kulhánekas žurnalistams pareiškė: „Ministerija šiuo metu neturi informacijos, kad šis asmuo yra mūsų teritorijoje.

Dabar tai aiškinamasi. Šiam asmeniui nebuvo išduota Čekijos viza. Jei paaiškės, kad jis tikrai yra Čekijoje, bus imtasi atitinkamų administracinių priemonių, įskaitant deportaciją. Jeigu jis tikrai yra čia, tai jam teks palikti Čekiją“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)