„Visada yra smagu, kai „Trakai“ padeda žaidėjui pasididinti savo vertę, jie yra vertinami užsienio rinkos, o ir pats klubas gali iš uždirbti.

Dėl Oscaro galimybių žaisti aukštesniu lygiu nei A lyga neabejojome nuo pat pirmos dienos. Dabar norisi palinkėti, kad jis nesustotų ir toliau demonstruotų savo galimybes“, – sakė „Trakų“ klubo direktorius Virmantas Lemežis.

Oscaras į Lietuvą atvyko dar nepilnametis, o vos sulaukęs aštuoniolikos debiutavo A lygos rungtynėse prieš tuometinę Jonavos „Lietavą“. Po itin sėkmingo 2017 – ųjų sezono futbolininkas pusmečiui buvo paskolintas „Slovan“ ekipai. Vasarą ši nuomos sutartis buvo pratęsta iki šių metų pabaigos.

Per trejus metus iki Oscaro „Trakai“ užsienio klubams pardavė Roką Stanulevičių, Davidą Aršakianą, Almą Wakili bei trenerį Kibu Vicuną. Be to, dar nesibaigė teismų karuselė su Maksimu Maksimovu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)