Ši kasmetinė apdovanojimų ceremonija startavo 2011 metais, kada nugalėtoju buvo paskelbtas tas pats C. Ronaldo. Praėjusiais metais šį prizą atsiėmė Radamelis Falcao.

Už nugalėtojus balsuoja Europos klubų asociacija, Europos futbolo agentų asociacija bei futbolo sirgaliai iš viso pasaulio. Daugiausiai šiais metais balsų portugalas surinko dėl savo nuostabaus žaidimo ir pelnytų 69 įvarčių rungtyniaujant tiek už „Real“, tiek už nacionalinę rinktinę.

„Aš visada dirbu labai sunkiai ir iš visų jėgų. Visada stengiuosi rungtyniauti 100 procentų. Taip pat bandau kiekvieną dieną tobulėti ir kelti sau vis aukštesnius tikslus. Stengsiuosi į savo sąskaitą įsirašyti daugiau įvarčių“, – pasakojo buvęs portugalas.

„Jeigu nebandysi kuo dažniau atakuoti priešininkų vartų, pelnyti daug įvarčių nepavyks. Mušti įvarčius yra mano aistra. Man patinka žaisti šalia gerų futbolininkų, taip pat kaip ir mano komandos draugams“, – sakė C. Ronaldo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)