„The Jonathan Ross Show“ laidoje dalyvavęs Portugalijos rinktinės ir Madrido „Real“ klubo lyderis Cristiano Ronaldo pasidalino savo mintimis apie artėjančius rinkimus.

„Aš manau, šiais metais triumfuos L. Messi, kadangi šie rinkimai priklauso nuo balsų, o Lionelis iškovojo ne vieną titulą – jo atstovaujama „Barcelona“ triumfavo ir Ispanijos pirmenybėse, ir UEFA Čempionų lygoje, taip pat iškovojo ir „Copa Del Rey“ titulą“, – atviravo portugalas.

„Man tai buvo vienas geriausių sezonų Europoje, nes vėl tapau rezultatyviausiu Europos žaidėju, tačiau neiškovojus titulų su komanda apie „Auksinį kamuolį“ svajoti neverta“ – pridūrė „Real“ lyderis.

„Kartu su L. Messi mes jau aštuonerius metus varžomės dėl šio apdovanojimo, niekas seniau to nebuvo padarę. Tarp mūsų puikūs santykiai. Nesame seni draugai, bet vienas kitą gerbiame“, – apie draugystę su L. Messi pasakojo C. Ronaldo.

Auksinio kamuolio įteikimo ceremonija vyks sausio 11 dieną Ciuriche.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)