„Real“ komandai tai buvo pirmosios šio turnyro rungtynės – UEFA Čempionų lygos nugalėtojai varžybas pradėjo tiesiai nuo pusfinalio etapo.

Abudu rungtynių įvarčiai krito kėlinių pabaigose. Arbitrui pridėjus laiko 46 min. „Real“ į priekį išvedė Karimas Benzema, o tašką rungtynėse padėjo greitą Madrido ekipos ataką 93 min. užbaigęs Cristiano Ronaldo.

Įdomu tai, kad C. Ronaldo tai buvo 500-asis įvartis atstovaujant klubinėms komandoms. „Real“ gretose jis jau įmušė 377 kartus, žaisdamas „Manchester United“ pelnė 118 įvarčių, o atstovaudamas Lisabonos „Sporting“ spėjo pasižymėti 5 sykius.

Kiek anksčiau antrajame kėlinyje užfiksuotas neįprastas epizodas. C. Ronaldo atsidūrė visiškai vienas prieš varžovų vartus, tačiau galva smūgiavo itin nesėkmingai – kamuolys nuskriejo visiškai ne ten, kur norėjo portugalas.

Finalo rungtynės tarp Ispanijos ir Japonijos komandų vyks sekmadienį.

Primename, kad „Kashima Antlers“ pusfinalyje 3:0 sutriuškino Kolumbijos atstovus – Medeljino „Atletico Nacional“.

„Nebus lengva, nors daugelis mus ir laiko favoritais. Laukia rimta dvikova, o japonai savo jėgą jau parodė įveikdami „Atletico Nacional“, – po rungtynių kalbėjo Z. Zidane‘as.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)