Premjeroje dalyvavo ir buvęs ilgametis anglų „Manchester United“ klubo treneris Alexas Fergusonas, kuris dirbo su C. Ronaldo.

Į peržiūros salę portugalas žengė su motina, sūnumi ir agentu Jorge Mendesu. Filmo „Ronaldo“ režisierius ir vykdantysis prodiuseris yra Jamesas Gay-Reesas.

C. Ronaldo po premjeros fotografavosi su savo gerbėjais.

Tarp svečių buvo Madrido „Real“ klubo buvę treneriai Carlo Ancelotti ir Jose Mourinho.

„Koks puikus vakaras! Nuostabu šį momentą išgyventi su tokiais garbingais žmonėmis. Filmas apie mane - šaunus. O jums patiko?“, - savo aistruolių socialiniame tinkle „Instagram“ paklausė C. Ronaldo.

„Filmo pasirodymas ekranuose - vienas svarbiausių epizodų mano gyvenime. Nepaisant pralaimėjimo „Sevilla“ klubui (2:3 - DELFI), aš vis tiek esu laimingas. Esu tikras, ne apie kiekvieną futbolininką kuriami filmai. Dabar aš mėgaujuosiu šia akimirka. Ačiū visiems, kurie dirbo prie filmo“, - C. Ronaldo cituoja „Football Espana“.

Filmą didžiuosiuose ekranuose Didžiojoje Britanijoje galima žiūrėti nuo lapkričio 9 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)