„Per savo karjerą kol kas žaidžiau tik Klaipėdoje ir Lenkijoje. Jaučiu, kad atėjo laikas keisti aplinką, o tam pasitaikė nebloga proga. Pastaruoju metu neturėjau komandinių treniruočių, bet individualiai dirbau visą laiką, todėl neabejoju, kad pritapsiu greitai.

„Trakuose“ turiu daug pažįstamų, todėl adaptacija tikrai neužtruks“, – sakė komandos naujokas.

Per savo karjerą D. Kazlauskas turi įrašą ir apie žaidimą nacionalinėje rinktinėje. Jis – trečiasis „Atlanto“ žaidėjas, kuris šią vasarą paliko finansinių sunkumų kamuojamą „Atlantą“ ir prisijungė prie „Trakų“, tą neseniai taip pat padarė Edvinas Baniulis ir Dovydas Virkšas.

„Trakai“ šeštadienį LFF taurės aštuntfinalyje net 0:3 (0:1) nusileido „Sūduvai“. Įvarčius Marijampolės ekipai pelnė Andro Švrljuga (15'), Julius Kasparavičius (79') ir Ovidijus Verbickas (80).

Kitame aštuntfinalio mače „Kauno Žalgiris“ išvykoje net 7:1 (3:1) pranoko „Kupiškio“ ekipą ir taip pat žengė į kitą etapą.

Kitą savaitę „Trakai“ pradės kovas Europos lygos atrankoje: preliminariajame etape burtai lėmė Velso „Cefn Druids“ klubą iš Velso, pirmosios rungtynės vyks kitą ketvirtadienį Velse, o liepos 5 – ąją – atsakomoji dvikova Alytaus stadione.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)