Komandos sirgaliai ir rėmėjai tuoj pat pasmerkė tokį žingsnį, bet klubas į to nesureikšmino.

„Boa Esporte“ prezidentas Rone Moraes da Costa pareiškė, kad klubas nedaro jokio nusikaltimo, įdarbindamas 32 metų buvusį garsios „Flamengo“ ekipos vartininką ir kandidatą į rinktinę, galėjusį ginti brazilų vartus 2014 metų pasaulio čempionate.

„Esporte“ nėra atsakingas už sportininko paleidimą į laisvę. Bruno nusipelno naujos galimybės kaip profesionalas. Klubas neturi jokio ryšio su Bruno asmeninio gyvenimo veiksmais ir praeitimi. Jis samdo profesionalą“, – teigė komandos vadovas.

2010 metais Bruno buvo suimtas ir po trejų metų pripažintas kaltu už buvusios draugės Elizos Samudio pagrobimą, nužudymą ir kūno paslėpimą. Vartininkas buvo nuteistas 22 metams laisvės atėmimo.

Kartu su buvusia žmona Bruno buvo teisiamas už Samudio kankinimą ir nužudymą – pastaroji mėgino įrodyti, kad futbolininkas yra jos sūnaus tėvas ir reikalavo mokėti alimentus.

Eliza Samudio

Samudio kūnas taip ir nebuvo rastas. Vienas Bruno giminaitis prisipažino padėjęs futbolininkui sukapoti moterį ir sušerti keliems šunims.

Praėjusį mėnesį po Bruno teisininkų apeliacijos jis buvo paleistas lygtinai.

Po sutarties su Bruno pasirašymo „Boa Esporte“ paliko pagrindinis ir keli smulkesni rėmėjai, o socialiuose tinkluose pasipylė komentarai. Taip pat buvo pradėta pasirašinėti peticija, kurios pagrindinė žinia: „Mirtis vilkės sportinius marškinėlius.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)