„Ekrano“ ekipai jis atstovavo nuo 2011 metų. Pasibaigus praėjusiam sezonui, klubas pratęsti sutarties nebepasiūlė.

„Lietuvoje daugiau nėra komandos, kurioje būtų galima žaisti. Visos verčiasi arba jaunimu, arba apskritai neturi pinigų. Marijampolės „Sūduva“, Klaipėdos „Atlantas“, tas pats „Ekranas“ bando išugdyti savo jaunimą. Liko vienas VMFD „Žalgiris“, kuris renka stipriausius žaidėjus nežiūrėdamas į jų pasą“, – kalbėjo M. Samusiovas, svarstantis galimybę ateityje išmėginti trenerio duoną.

Per karjerą gynėjas rungtyniavo pajėgiausiuose Lietuvos klubuose, krimto legionieriaus duoną Rusijoje, Ukrainoje ir Latvijoje. M. Samusiovas yra sužaidęs penkerias rungtynes Lietuvos nacionalinėje rinktinėje.

Pakabinti futbolo batelius ant vinies gali ir kitas buvęs „Ekrano“ bei šalies rinktinės gynėjas – Ignas Dedura. 35-erių futbolininką kviečia Virginijaus Liubšio treniruojamas Rygos „Daugava“ (Latvija) klubas, bet I. Dedura į kaimyninės valstybės sostinę nesiveržia.

„Pasiūlymas nėra toks pritrenkiantis, kad plėšyčiaus ir lėkčiau į Rygą. Lietuvoje irgi nėra kur žaisti – lygis žemas. Gali būti, kad būsiu priverstas baigti karjerą“, – DELFI sakė žaidėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)