Oficialūs pranešimai kol kas nutyli jaunuolio mirties priežastį. Tikima, jog Diakiese ketvirtadienį buvo rastas negyvas savo namuose Paryžiuje. Dešinio gynėjo pozicijoje rungtyniavęs futbolininkas praeityje atstovavo Prancūzijos U-20 jaunimo rinktinei.

Prie „PSG“ jaunimo akademijos Diakiese prisijungė būdamas 13-os metų bei ne kartą vilkėjo Prancūzijos sostinės klubo aprangą UEFA jaunimo turnyruose. Prieš penkerius metus jaunuolis paliko Paryžiaus klubą ir savo karjerą tęsė Šveicarijoje bei Kroatijoje, o į „AS Furiani Agliani“ atvyko šio sezono išvakarėse.

Gynėjo atstovautas klubas socialiniame tinkle išplatino žinutę: „tavo antroji šeima visada galvos apie tave. Ilsėkis ramybėje, Jordanai“. Korsikos saloje įsikūręs klubas žaidėją apibūdino kaip visada besišypsantį, sunkiai dirbantį bei puikiai komandoje pritapusį futbolininką.

Gedulingu pranešimu pasidalino ir „Paris Saint-Germain“ ekipa. „Paryžiuje gimęs, augęs ir 13-os metų prie mūsų jaunimo akademijos prisijungęs Jordanas Diakiese savo buvusiems komandos draugams ir treneriams paliko vien tik gerus įspūdžius.

Žinią apie jo mirtį mes priėmėme su dideliu liūdesiu. „Paris Saint-Germain“ siunčia užuojautą Jordano šeimai, artimiesiems ir klubui“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)