„Man jau 66-eri metai. Nesu geležinis žmogus“, – sakė J. Kvedaras, pastaruosius ketverius metus LFF vadovavęs, o prieš tai 12-ą metų dirbęs generaliniu direktoriumi.

„Lietuvos žinioms“ J. Kvedaras kalbėjo apie šalies futbolo problemas, nuolatinį jo nesusikalbėjimą su su aukščiausiais valdžios atstovais ir kovą su lažybininkais.

„Patekau medikų globon – laukia kelio girnelės operacija. Stipriai susidėvėjusi. Su seserimi toliau užsiimsime savo verslu – prekiaujame antikvariniais dirbiniais. Futbolo federacijoje tikrai neketinu likti. Yra jaunų, gabių žmonių, turinčių gerą reputaciją UEFA. Tegul dirba. Jei prašys patarimų – padėsiu. Ir toliau lankysiuosi futbolo rungtynėse. Bet nuo šiol – tik kaip žiūrovas“, - apie savo ateitį „Lietuvos žinioms“ sakė J. Kvedaras.

Visas J. Kvedaro interviu - „Lietuvos žiniose“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)